Producten bestellen bij Hout van Bomen gaat vanwege de grote mate van persoonlijk contact en specifieke wensen, zoals verzekerde verzending, via email contact. Via ons emailcontact regelen we ook de betaling en voorwaarden. Bestel een product en we nemen binnen 24 uur contact op.

1 daagse Workshop lepelsnijden

1 daagse Workshop Lepel Snijden

Een 1 daagse workshop ‘houten lepels snijden’: Een workshop voor mensen met- of zonder ervaring die lepels willen leren snijden uit vers hout, met mes, lepelmes en bijl. Kinderen vanaf 9 jaar welkom onder ouderlijk toezicht. 

Je leert lepels snijden met behulp van heldere stappen, waarmee je zelf op je eigen manier aan de slag kunt.

Deze workshop wordt gegeven in ons bos bij Dalfsen. Het is een intensieve dag, volledig voorzien van eten en drinken. We starten om 9.30 uur. (Inloop met koffie va 9 uur), we zorgen voor een lekkere lokale/biologische lunch met soep en we stoppen meestal rond 17.00 met een drankje.

Van staande boom tot gebruiksproduct
De nadruk ligt op het krijgen van voldoende inzicht en vaardigheid voor het zelfstandig kunnen maken van producten van vers hout. Het gaat dus tijdens deze dag meer over ‘proces’ dan over ‘product’.

Workshops zijn 1:1 of eigen klein gezelschap.

De datum voor de workshop wordt in overleg bepaald: neem contact op via een mailtje, telefoon, watsapp of de contactpagina.

Prijs: € 135,- (incl. btw)

1 daagse Workshop lepelsnijden