Nieuwsbrief 1, Augustus 2006
Hout van Bomen bestaat een jaar- Een jaar waarin we vooral gesleuteld hebben aan ons fundament: Een jaar van veel contacten leggen, veel praten en veel laten zien. Komend jaar willen we ons meer richten op de hoofdzaak- Er staat een aantal cursussen op stapel, o.a. op het Vilsterse veld op 21 en 22 oktober; daarnaast participeren we in de kunstroute in het Oostelijk Havengebied op 7 en 8 oktober. ( www.c-burg.nl )
Introductie- (weekend) workshop, Vilsterse Veld
Op 21- en 22 oktober organiseren we een workshop voor maximaal 7 deelnemers, waarin we het proces van boom tot een beperkt aantal producten willen behandelen; we werken buiten, onder een grote open- en in een gesloten tent bij minder goed weer. De workshop omvat technische- en veiligheidsinstructie en begeleiding bij het werken met vorm, materiaal en functie.
Algemene informatie over de workshops: klik >hier<
Ligging en bereikbaarheid Workshoplocatie: zie >hier<
Tent: Bij goed weer werken we in de open lucht- maar voor minder gunstige omstandigheden beschikken we over een groot tentafdak van 6x8 meter, en binnenkort ook over een lapland- tent (Kåta) van ø 6,10 meter.
Recente Workshops: We hebben een aantal succesvolle workshops georganiseerd voor de hogeschool voor de Kunsten Utrecht, en voor de Koninklijke Akademie van Beeldende Kunsten, den Haag (zie foto, bekijk de foto’s >hier<)
Jan Harm ter Brugge
stuurmankade 16/18
1019 KR  Amsterdam
020-4194769
06-52044586
 
Landgoeddag Vilsteren: Wij waren present op het “dagje mooi Vilsteren”
Hout van Bomen